Sista augusti

Tjohej måndag! Ni vet dendär känslan då klockan ringer 6 på morgonen? Man brukar inte vara så himla tjohej i den stunden, men imorse, åh, var verkligen pigg. Älskar att vakna upp pigg om mornarna, speciellt om det är riktigt tidigt, före väckarklockan ringt och man vet att man har ett par timmar ännu innan det är dags att stiga upp.
Så sista augusti började riktigt bra, solsken till på köpet, fastän jag dragit på mig en besvärlig förkylning som verkar sätta sig i hals och näsa. Men vad gör det om hundra år!
 
Hur började veckan för er?

Veneziad

I helgen har stan varit full av liv och rörelse. Här i österbotten har vi nämligen firat Veneziaden, aka. villaavslutningen.
Jag brukar alltid befinna mig på villan denna sista helg i augusti, då Veneziaden ju är avslutningen på villasäsongen, men iår befann jag mig ute vid vattnet med några ungdomar och sedan drog vi iväg till torget för att se på raketerna.
Så fint när hela himlen glittrade och sprakade i regnbågens alla färger, samtidigt stod man och funderade hur sommaren kunde gå så snabbt iår igen. 

Lite nytt

Här om dagen sprang jag runt i stan på jakt efter en tröja eller två, är ju ingen hejjare på att shoppa, men för tillfället börjar det bli ganska nödvändigt med lite nya kläder. 
Så, hem kom jag med två tröjor. Den aztec inspirerade koftan blev jag störtförälskad i och vill nu helst bo i den. Himla skön och mysig!