Q/A

Hej! Vad har du tänkt köpa för kamera till näst, om du tänkt byta upp dej, och när? Vilka objektiv vill du ha? Kunde du tänka dej att byta till en Canon? Vilka är kraven på din nästa kamera? :) Du får gärna svara i ett inlägg! :)
 

Fick en fråga för en bra stund sedan, om jag ska vara riktigt ärlig har jag inte tänkt dessa tankar på ett par år så fick börja researcha lite innan jag kunde svara.
 
Men, på den första frågan om vilken kamera jag vill ha till näst blir nog svaret en Nikon D610 eller en D600. När är en väldigt svår fråga, ett kamerahus är inte direkt billigt och inte heller det jag prioriterar för tillfället, men visst skulle det vara kul att byta upp. Så, när min trogne D3100 ger upp blir den tanken mer aktuell. 
 
När det kommer till objektiv har jag en bra stund suktat efter ett 50mm F/1:4, tänk att fota porträtt med det, åh! Sen skulle inte heller ett vidvinkelobjektiv vara så dumt, himla häftigt att ha ett sånt i kameraväskan!
 
Gällande Canon, njae. Jag älskar Nikon och skulle i nu läget i alla fall inte vilja byta till Canon. Men vi får väl se hur framtiden ser ut, kanske jag om några år springer runt med en Canon i högsta hugg, man vet aldrig! (Men nej,skulle aldrig överge Nikon!)
 
Kraven då. Det största kravet är egentligen att det ska vara fullformat, fullformat är det som gäller i nästa kamera. Sen så ska det vara på lite mer avancerad nivå också, lite flera inställningar. Mycket gärna en vridbar skärm, men inget måste dock.
 
 
Tusen tack för frågan, himla kul med frågor som trillar in ibland, hoppas du fick svar på dina frågor!
 
 

Kommentera

Skriv en hälsning här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback