Svaren

 

Ni har varit flitiga och frågat flera frågor, himla kul, tack så hemskt mycket för all respons! Så, nu ska ni få svaren också:

 

Framtidsplaner? (både lång- och kortsigtigt :))
Oj, det här är en fråga som jag själv frågat mig många gånger den sista tiden. Riktigt nära ligger ju 18års dagen och Australien resan, studenten i juni. Efter det är det dock lite oklart. Kommer söka in till skolor i Norge, Sverige och Skottland med inriktining på inredning och en med psykologi. Sen beror det lite på om jag slipper in eller inte och om det finns möjlighet att skjuta upp sin studieplats i ett år. Har mer och mer börjat fundera på ett mellanår utomlands, men vi får se. Så bort från Finland kommer jag troligtvis flytta.

Vad gäller den långsiktiga planen ska jag studera inredning, möjligen psykologi, resaresaresa, så småningom kanske hitta någonstans att slå mig ner och bygga hus, då förhoppningsvis inte ensam.

Drömmar?
Drömmer om att resa, resa världen runt. Ha en egen inredningsbutik någonstans i Europa och bygga ett eget hus där alla alltid är välkommna, där det ska finnas folk och rörelse men ändå tid för lugn och ro. Långt inne i framtiden drömmer jag om att höra småsmå fötter springa runt, lek och tjut. 

Vad önskar du dig i julklapp?
Böcker (Camilla Läckbergs Lejontämjaren!), ett vidvinkel objektiv, en extern blixt, en ny klocka, prydnadskudde, en lampa. Ja och så är pengar och presentkort alltid en bra julklapp ;) 

Vad ska du ha för utklädningsdräkt på bänkskruddardagen? (Eller är det hemligt? ;)
I allra högsta grad hemligt, lovar er dock bilder efteråt! ;)

5 saker du är bra på resp 5 saker du inte är bra på

Bra på att:

1. Skratta
2. Prata
3. Fotografera 
4. Glömma
5. Hoppa och skutta (kan mina vänner intyga.. ;))

Inte bra på att:

1. Diska 
2. Dansa
3. Planera
4. Lära mig namn, himla knepigt.
5. Gå och lägga mig

 
Hur ser en vanlig dag ut för dig? 
På en skoldag stiger jag oftast upp 06:00, springer runt i hela huset som en galning, går (okej, oftast springer) till bussen. I skolan de två timmar jag har varje dag, ibland måste jag dock vara där från 08-15, men brukar slippa hem när jag slutar. Kommer hem och äter, fotograferar, bloggar, läser, chillar, busar med Mocca. Äter kvällsbit och går och lägger mig efter att ha scrollat genom Pinterest. 
 
På en helg stiger jag upp runt 09, går i pyjamas till lunch, fotograferar och bloggar, kanske går en väng på stan, äter och drar sedan ut på skoj till kvällen.
 
Typ så, för det mesta brukar det hända något spontant och roligt, speciellt på helgerna.
 
Vilken är din favoritmånad? Varför?
Det måste vara Juli eller Augusti, där i månadsskiftet. För det är oftast då som sommaren drar igång påriktit och då jag är mest ute på villan. 
 
Favoritämne i skolan?
Psykologi, bästa som finns! Sen gillar jag även Samhällslära.
 
Vad tycker du är det bästa med där du bor?
Hos pappa definitivt landet, att man kan gå ut och ha bärbuskar och fruktträd överallt och en stor gård. Lugnet.
Hos mamma gamla stan, älskar alla de gamla husen och känslan som finns där. Även att det är så nära in till centrum (vi har ca. 400m till butikerna).
 
Vem är dina bästa kompisar? :)
Vilken svår fråga! Men skulle säga min barndomsvän Emmi som jag känt sen vaggan och CC som jag började lära känna påriktigt nu i gymnasiet fastän vi gått i samma låg- och högstadium. Sen finns har jag flera mycket viktiga vänner!
 
Vad ska du efter gymnasiet?
Var inne på detta på första frågan, men som det ser ut nu söker jag in till inredningsarkitekt till skolor utomlands, sen får vi se om jag faktiskt börjar studera eller om jag tar ett mellanår utomlands och reser runt.
 
Har du ett par blåa string?
Haha, nejdå.
 
String eller hipsters?
Hipsters. 
 
Vem var den senaste du pussade?
Det var nog Mocca som får minst en puss på nosen varje dag!
 
Vad gör du innan du ska sova?
Kollar Pinterest, heh.
 
Choklad eller glass?
Glass, alla gånger! Helst Ben & Jerry´s också, men det mesta går.

Kommentera

Skriv en hälsning här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback