Vang Vieng

Vi är tillbaka från ett supert veckoslut i Vang Vieng, en väldigt vacker stad med berg och fin natur.
Efter en fredagkväll med så mycket skratt och dans var det tidig väckning nästa morgon för att åka upp till bergen. Först på scehmat stod ziplining. En upplevelse som slår det mesta, något så häftigt att susa förbi trädtopparna och dingla med fötterna hundra meter över markytan, skrämmande men häftigt. 
Kameran fick vila lite då det var mycket aktivitet, men efter ziplining följde water caving, vilket jag hoppade över pga en envis förkylning och att jag inte gillar mörka, trånga och vattenfyllda utrymmen ett dugg. Däremot var kayaking så himla roligt, att paddla flera kilometer i strålande solsken och vacker natur, alla satt och gapade de första minuterna, alldeles tagna av den vackra naturen. 
Påväg tillbaka till vår tuk tuk stötte vi på tre kvinnor som sökte krabbor på åkrarna, småsmå krabbor som sattes i större ämbar för att säljas. Jag trodde att krabbor endast fanns i havet eller nära vatten, men tydligen lever de på torra åkrar också.
Vi avslutade vår lördag med att besöka Blue Lagoon, vilket är något av ett måste när man är i Vang Vieng. Väldigt fint, om än vattnet var lite kallt. 
 
Vang Vieng rekommenderar jag varmt för de som vill uppleva vacker natur och vara med om äventyr, dock är det en riktig turistort så det finns turister överallt och priserna är det dubbla. Men fint är det verkligen!
 

Kommentera
Skrivet av: Ebba

Vad är det ni håller på med som volontärer då? :D eller har ni inte börjat med det ni ska göra ännu?

Svar: Vi börja i måndags, ska skriva mer om det så fort ja har kommi in i de! ☺
Rebecka Sandbacka

2017-01-17 18:35:56

Skriv en hälsning här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback