Tilde del 3

 
Så länge jag drar iväg på bröllop ska ni få se de sista bilderna från höstfotograferingen, ovan ser ni förresten en blick av reaktionen hos en norska när man berättar att Mickey mouse heter musse pigg på svenska. Ungefär samma reaktion kommer du få när du berättar att han i Ankeborg heter Kalle Anka.
 
 
Kan vi förresten bara ta ett ögonblick och beundra våran magiska fotoplats? Telegrafbukta har allt man kan önska sig, en vit sandstrand, vatten, skog och grillplatser samt glasskiosk ibland. Men det jag gillar mest är den avslappnade känslan, lite som på spa faktiskt, fast utomhus då.
 
 
Nästa ögonblick tycker jag dock vi ägnar åt att beundra min fina vän - hallå modellblick!

Tilde del 2

 
Jamen vi tar väl och inleder helgen med lite mera höstiga bilder av fina Tilde tycker jag!
 
 
Tilde är en så himla härlig tjej som livar upp vardagen och gör det där lilla extra ni vet, små saker som betyder så mycket.
 
 
Så lär hon mig norska också, inte vilken norska som helst utan riktig charmig, skorrande norska (något jag absolut inte behärskar, ännu.).
 
 
Avslutar med min favoritbild och önskar er alla en riktigt fin helg, kos dere!

Det häftigaste jag sett

 
Såå, norrskenet jag såg uppe på fjället i Kokelv kan härmed slänga sig i väggen, det var ingenting mot vad vi fick se igår.
 
 
Jag vågade knappt andas där jag stod, strumpfota och frös, ute på balkongen och såg upp i skyn på en himmel som dansade i rosa, lila och grönt.
 
 
Länge, länge höll det på och dansade, det rosa och lila ersattes med olika nyanser av grönt.
 
 
Just som man trodde det var slut exploderade himlen igen och vi fick en till show. Innan jag såg norrskenet i Kokelv var jag inte speciellt intresserad av detta naturfenomen - jag menar, det är ju inte så himla spektakulärt med några gröna, svaga ränder i mellersta Finland. Men det är verkligen något helt annat norrut.
 
 
Nu förstår jag varför så många reser upp till nordkapp på norrskensjakt, det är verkligen något alldeles extra.