Glada Vappen!

För ett år sedan låg jag hemma och hade otroliga magsmärtor, min första maj spenderades på sjukhus med operation av blindtarmen. Detta år tänker jag ha en lite roligare valborgsmässoafton och första maj, kommer jobba i glasskiosken (har ni vägarna förbi kan ni kika in via busstationen för en glass!) och ha kul med vännerna. 
 
Önskar er alla en riktigt bra valborgsmässoafton!
//Becka

Nails

Var en sväng till Emmis efter skolan, när jag kom hem hade jag snyggaste naglarna i stan. Emmi hon kan dethär, är alldeles fascinerad över hur man kan åstadkomma konstverk på naglarna. Som ni säkert förstår är jag löjligt nöjd över naglarna, kan liksom inte sluta titta på dem. Jag vet vem som får fixa mina brudtärne naglar i sommar (ja ni läste rätt, har äran att vara brudtärna i sommar, woopwoop!).
 
Ha det bra! 
//Becka

I kvällssolen

Efter att det hällt ner regn en stund igår kväll kom solen tillbaka och kastade ett så fint, oranget sken över backen så gick ut på en liten fotorunda.
Blåsipporna lyser fortfarande så blåa och fina bland det gröna.
Så även dessa finingar, inte en aning om vilket namn de bär, men fina är de.
Solen hann gå ner lite för mycket innan jag var framme vid bäcken på andra sidan åkern så det blev inga bilder därifrån, måste vara snabbare nästa gång. Borde ha haft en modell med igår, fantiserade om dans i solnedgången med böljande klänningar i pastelliga färger. Men även det får bli en annan gång, kanske när det är lite varmare ute. 
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan! 
//Becka