Om natten

Vi kör på lite fler bilder från nattfotograferingen, en himla fin solnedgång som vi inte riktigt hann få med på bild. Hade nästan glömt hur fint det är med solnedgångar.
Fastän solen gått ner var det så härligt ljust! Bara för några veckor sedan var dte becksvart efter kl. 23 och nu är det ljust hela natten.
Vi låtsades som att det var maskros och blåste, gick inte riktigt lika lätt som med maskrosorna.
Avslutar med en av favoriterna.

En nattfotografering

Vi drog ut på äventyr igår kväll. Äventyr som blev till en fotografering, mitt i natten.
Och det blev så himla fint. Två smakprov på vad som komma skall. Fina Ella som står modell!

Ett snack om att läsa

Jag brukade sluka böcker, en efter en, det fanns inget bättre än att dyka in i en riktigt bra bok. På senaste tiden har böckerna fått allt mindre tid i min vardag och sociala medier allt mer. Det där lässuget jag brukade ha, suget efter att få sätta tänderna i en riktigt bra bok, har inte funnits på en bra stund. Men nu, nu när sommaren sakta knackar på är det som om böckerna börjat locka allt mer och har snart plöjt igenom två stycken under veckan.
För tillfället är det Mons Kallentofts Vattenänglar som fängslat mig. Gillar Kallentofts böcker, ibland sitter man på helspänn och vågar knappt somna efter att ha läst några kapitel och ibland vill man gråta för livets orättvisor och däremellan får man skratta lite grann. Så har han en så speciellt stil också, texten har en egen rytm liksom. Ja, enligt mig finns det ingen som slår Läckberg, men Kallentoft kommer bra nära (om vi snackar nordiska författare då).
 
Nu ska jag krypa ner under täcket med boken som sällskap och regnet som slår mot taket i bakgrunden. Älskar att inspirationen till att läsa kommit tillbaka!