Den sista januari

Den sista januari, redan, vart försvann denna månad? Fick ett sådant himla fotosug efter att ha kollat runt på pinterest lite (och en våg av saknad efter sommar och sol sköljde med det samma över mig), men ingen var villig att modella i snön.
Så då får man helt enkelt bege sig ut och själv försöka få till några acceptabla bilder, vilket denna gång inte lyckades helt som jag tänkt mig. Bättre lycka nästa gång.

Att mysa in lördagen

God morgon lördag, eller tja, det är nog lunch tid nu. Dock var det morgon när bilderna togs. 
Låter som en kraxande kråka för tillfället, kan knappt prata överhuvudtaget på mornarna, men till kvällen brukar det bli bättre. Konstigt då jag varken har haft eller har halsont, men så länge taggarna i halsen håller sig borta är jag glad och nöjd.
Och det är ju en bra ursäkt för att mjukstarta mornarna med några avsnitt NCIS i mysfilten innan man tar tag i dagens sysslor.
 
Hoppas ni hade en bra fredag!
//Becka

Ett paket

Beställde några bilder i början av veckan och några dagar senare damp det ner ett paket i brevlådan.
Kände att det kanske börjar bli dags att uppdatera ramarna med bilder från 2012 nu, men beställde även telefonbilder i lite mindre format. Kvaliteten var över förväntningarna verkligen, trodde jag skulle få hem världens grynigaste bilder, men icke!
Nu ska de bara hitta sin plats.