Fyra fina

Konstigt hur allt känns så mycket roligare när det är fredag, till och med något så alldagligt som att sätta på en diskmaskin blir roligt liksom. Diskmaskinen är dock inte det roligaste som hänt idag och för att det är just fredag tänkte jag att en liten fredags lista om fyra fina insikter eller tankar som uppkommmit under dagens lopp (fast endast halva dagen gått) skulle passa finemang!
1. Impulsköpet klockan var kanske det bästa impulsköpet jag någonsin gjort, så kär i den.
2. Den här låten, samt den här kunde jag lyssna på dagarna i ändå, så bra.
3. Kavaj är bästa plagget. punkt.
4. Att det äntligen är den sista september vilket betyder att den bästa jag vet kommer hem i helgen.
 
Önskar er alla en riktigt fin helg!
//Becka

I höstens tecken

Det är fullt med färgsprakande löv överallt här nu, gult, oranget och rött. Älskar verkligen höstens färger, vill helst låta gräsmattorna bli fulla med löv sålänge de är färgglada.
Kunde fotografera löv i timmar för det är så fint. Man blir så glad av att mötas med en himla massa färg vart man än vänder sig.
En annan sak som är bra med hösten är alla frukter som blir klara. I skrivande stund ligger en äppelpaj för gräddning i ugnen och det doftar himmelskt av äppel och kanel i huset.
 
Ja, inget slår ju sommaren men den här tiden är allt fin den med.

Scones med äppel

Jag har visst börjat baka en hel del på sista tiden, pannkakor, scones, bounty bollar, så himla roligt. Trillar ständigt över nya roliga recept på pinterest och instagram, det gäller att hålla igång så länge jag tycker köket är en rolig plats.
En morgon fanns ett recept på äppelscones i mitt instagramflöde och det var inte många minuter efteråt som jag köpte lite ägg och mjölk och satte igång att baka. Receptet är glutenfritt och hittas här.
Perfekt att börja dagen med, eller att äta som mellanmål. Äppel och kanel är ju en oslagbar kombination om hösten!