Hejdå

Jag har loggat in, tänkt skriva lite, loggat ut. Upprepat processen ett antal gånger och tänkt. Att blogga var något jag brukade tycka var kul, att planera inlägg, verkligen satsa och lägga ner tid. Att liksom använda denna plats som en slags dagbok/portfolio att samla bilder på.
 
Någon gång i vintras, strax innan Australien, började jag inse att jag inte alls bloggar för att det är kul mera. Jag gör det verkligen inte för mig själv. Bloggandet hade plötsligt förvandlats till ett måste som var dag skulle få sin beskärda del av dygnets timmar. I samma veva som bloggandet blev ett måste blev också fotandet ett måste och plötsligt ville jag helst inte fota, inte tänka igenom kompositioner och verkligen sätta tid och energi bakom bilderna.
Det hela blev ett stressmoment i dagen, men jag kan väl inte sluta med något jag gjort i så många år?
 
Nej, bloggen kommer finnas kvar, men jag säger hejdå i några veckor tills inspirationen och energin att fotografera påriktigt har återfunnits och tills jag minns varför jag från början startade en blogg. Inga fler "blogga för att blogga" inlägg.
 
Ha det bra, vi ses!
 

Frukost

Frukost brukad vara mitt favoritmål om dagen, jag gjorde en hel massa variationer och testade på nya recept, tog mig tid att fixa ihop en inspirerande frukost nästan varje morgon, speciellt under sommaren. Nuförtiden är frukosten tråkigaste målet om dagen, hade glömt hur man ens gör en frukost inspirerande. Blir typ bröd med ost varje morgon.
Men så imorse hade vi hallon och jordgubar som lämnat av från dagen innan och plötsligt ville jag inte ha detdär brödet med ostskivan mera. Kanske dags att bryta dethär och komma tillbaka in i jag-älskar-frukost mode. Dagen blir ju lite bättre efter en god frukost!

Plus tjugo

Gårdagen spenderades på Powerpark i tjugofem graders värme, knappt ett moln före kvällen fanns att finna och det blev en så himla bra dag, alldeles perfekt!
Värmen höll i sig även idag fastän storm, åska och regn utlovats har jag legat utsträckt i en solstol med boken ovan som sällskap och inte sett skymten av ett endaste grått moln ännu.
Åh, behöver jag säga att jag älskar det?