Kusinbesök

Vi har haft kusinbesök idag, vilket såklart betyder fullt ös. Det har spelats fotboll, kastats löv och lekts kurragömma.
Ja, och så har vi slagit kullerbyttor och rullat runt i gräset. Sånt man gör en onsdag.

Mysdag

Idag är det mysdag som gäller i vårt gymnasium, de flesta går omkring i de mysigaste kläderna man hittat, filtar och yllesockor. Själv hade jag onepiece och en halsduk.
Som förra tisdagen fick jag sluta redan halv elva och har myst här hemma sen dess. Så härligt! 
När man är hemma halva dagen har man också tid för lite photoshop, är ni beredda på en aningen annorlunda tvist av bild nr. 1? 
 
Här kommer den: 
För det kändes lite som att ligga på moln där bland täcken och kuddar.

En galen hund

Eftersom Mocca har en sån mäktig päls som hon har, är det lite för varmt för henne under sommaren. Det är som om hon går i ide några månader för att sedan vakna upp igen, fylld med energi.
För tillfället är hon vildare än en valp, rusar runt i hela huset med sina leksaker, springer fortare än kvickt efter de man kastar och skuttar upp i sängen och gömmer sig under täcket. Japp, galen men bäst ändå! 
 
 
Råkade nån annars se den röda månen inatt? Hos oss var det lite för molnigt för att vi skulle få se den, hade gärna fått en bild men kanske nästa gång om sisådär 33 år. Länka gärna om ni fick några fina bilder inatt!