Sista mars

Mars sjunger på sin sista vers och april väntar bakom hörnet. Jag håller alla fingrar och tår att april har med sig den riktiga våren, den våren som faktiskt är här för att stanna. Hälsar april varmt välkommen och säger lättat adjö till mars! 
 

Ansiktsmask

Såg ett intressant "recept" på en ansiktsmask på pinterest igårkväll och tänkte att detta måste ju bara provas. Ingredienserna är få och finns färdigt i köksskåpen.
Du behöver två stycke ägg och en tesked pressad citron. 
Det är bara äggvitan du ska använda dig av, så blanda äggvitorna med en tesked pressad citron, vispa om det hela och smeta sedan in blandningen i ansiktet. Undvik ögonen och munnen.
Vänta i 20 minuter, eller tills den är alldeles torr och du inte kan röra på ansiktet mera.
Försök dra bort masken försiktigt från ansiktet, skölj sedan bort den resterande masken i ljummet vatten. Smörj in ditt ansikte efteråt med återfuktande kräm. 
 
Efteråt känns det verkigen som om ansiktet fått sig en djuprening (eller så är det bara mitt ansikte som är extra känsligt). Hur skönt som helst!

Ljusare tider

Har ni alla kommit ihåg att vrida fram klockan? Väldans roligt att vi nu går mot allt ljusare tider, för några veckor sedan var det fortfarande beckmörkt att traska ner till bussen, men nu kan till och med solen titta fram ibland.