Thinkin' out loud

Ni har väl inte missat fredagens händelse? Jag pratar förstås om DENNA musikvideo, checka in den, så fruktansvärt bra!
bildlänk

Norge

Det var någon som sa häromdagen att jag allt är en rastlös själ, aldrig hålls jag här i Finland. Javisst, men hur tråkigt är det inte att vara i lilla, kalla Finland hela tiden? Igen åker jag ut på äventyr, denna gång till, hör och häpna, nordligare breddgrader. Om en timme bär det av till norra Norge! Kommer spendera en vecka i snön och jag är så taggad. Kameran kommer hoppeligen vara full av fina Norge landskap när jag kommer hem igen. 
Ha det gott!
//Becka
 

När grönsaken blev människa igen

Efter fyra dagar med feber känner jag mig nu som en alldeles ny människa, grönsaken blev människa igen liksom.
Solen visar sig i små doser idag, så jag snörade på mig nya skorna och stack ut med Mocca en stund.
Som var glad över att få en lekkompis i snön igen.
När jag höll på att hosta sönder lungorna gick vi in igen, vill passa på att tipsa om min nya favoriträtt. Pitabröd med currykyckling! Tillagade denna rätt igår och ja, jag vet att fyllningen ska vara inne i brödet, men det blev liksom inte alls lika fotogeniskt så flytade innehållet efter att jag fotat. Världens enklaste är detta att göra också, stek kycklingstrimlor och krydda med det man tycker om (i detta fall curry och timjan, salt och peppar samt lite grädde), ta fram ett bröd och plocka i det man vill ha, jag hade lök, sallad, kyckling och grynost. Hur gott som helst!
Efter maten igår hittades gamla vattenfräger undangömda i en låda, när febern sjönk till stegring satte min rastlösa kropp sig ner med dessa. Inte direkt de bästa av resultat, men helt okej ändå.
 
Hoppas ni hade en bra tisdag!
//Becka