Ett internationellt bröllop

För ett par veckor sen gifte sig faster M med sin Steve, ett riktigt internationellt bröllop med gäster från alla tänkbara delar av världen. Så nu tycker jag vi kör en liten bildbomb från den stora dagen, eftersom jag var en av brudtärnorna finns det inga bilder inne i kyrkan, ni får använda er fantasi, kan säga att det var mycket vackert.
Ett glatt nygift par, vackert bör också tilläggas men det ser ni ju!
Efter vigseln styrde alla gästerna kosan mot fammo och faffas gård och Kasper blåste såpbubblor.
Brudparet anledde till levande musik utav hornorkestern som skymtar lite i bakgrunden.
Brudparet grattades. 
Och när alla gäster fått ett glas champange och hunnit gratta blev det dags för tårtan.
Innan vi drog till den egentliga festplatsen togs bilder (himla kul bild togs på brudparet, brudtärnorna och bestmen, kanske kommer upp i ett senare skede;) )
När tårtan var äten, champangen drucken och bilderna tagna åkte allihopa, förutom barnen som fick stanna hemma (jag och brorsan hade undantagstillstånd, woopwoop!), till Mustakari där själva festen hölls.
Åh, no words needed.
Titt som tätt klirrades det i glasen i salen och brudparet bjöd på en kyss.
Inte heller här behövs några ord.
Såhär glada var paret när efterrätten serverades.
Och vem blir inte glad av att få en sånhär bricka framför sig, va?
Vi andra fick efterrätt i en lite mindre skala, sägas bör att glassen var himmelskt god!
Första valsen och ovan ser ni min favoritbild från kvällen.
 
Och med favoritbilden avslutar jag denna bildbomb, efter valsen shakeade vi loss på dansgolvet i ett par timmar vilket resulterade i ganska hemska blåsor nästa dag, men det var så värt varenda blåsa. Aldrig har jag haft så kul på ett bröllop! 

Då sommaren sa hej

Då sommaren hälsade på i några timmar efter en vecka med riktigt ruggigt höstväder (är verkligen inte redo för höst ännu, inte på långa vägar) måste man passa på och njuta. Har alltså spenderat dagen utomhus med poddar om inredning, självkänsla och psykologi som sällskap. Råkade slumra till några gånger också, men vad gör väl det när man är ledig hela dagen. Så fruktansvärt skönt!

Trötta onsdag

Jag och Mocca har huset för oss själva i några timmar och vad är väl inte bättre då än en mini-photoshoot tänkte jag, länge sedan jag tagit ordentliga bilder på Mocca. Sagt och gjort, vi gick ut på gården med kameran i högsta hugg. Det först Mocca gör när vi kommer ut är att hon lägger sig ner och när jag kommer närmre med kameran stänger hon ögonen. Lockar med lite godis, men ögonen ville inte riktigt hållas upp ändå, så den enda bilden jag fick med öppna ögon finns tungan med på också. Vi tar nya tag någon annan, piggare dag.