Clarke Quay

 
Hej på er, eller go kväll kanske det är. Så här på kvällskvisten sitter jag med bilderna från Singapore och drömmer mig tillbaka till Clarke Quay, jäklar vilket ställe!
 
 
Byggnader i pastell längs med floden, små mysiga restauranger och cafén. 
 
 
Åh. 
 
 
 
Har så många bilder härifrån endast av husen och fönsterluckorna, charmigt är bara förnamnet på denna lilla plats. Älskar det!

Hemma

 
På ett dygn gick jag från 38 grader och sol till -2 och sol med lite snö, hua vilken chock men att få sova i en egen säng, på ett eget rum var verkligen skönt. För att inte prata om hur roligt det är att se alla här hemma igen. 
 
 
Singapore var verkligen fantastiskt, kunde inte fått ett bättre avslut på mitt äventyr, hade gärna stannat några dagar till.
 
 
Singapore är en stad jag nästan gillar mera om kvällarna och nätterna, det bästa under de tre dagar jag var här var att gå runt Marina Bay när det blev mörkt och se på ljusshowerna och känna hela staden pulsera. Energin och känslan här är något extra. 
 
 
Jag ska berätta mera om Singapore så fort jag fått ordning på de nästan 400st bilder jag hann bränna av. Ha det bra så hörs vi, gå ut och njut av vårsolen!
 
//Becka

Singapore nästa

 
Väskorna står än en gång packade och redo för morgondagens flygtur. Sista destinationen innan jag drar hem igen är Singapore och jag kan knappt bärga mig! 
 
 
Det är höga förväntningar och to-do listan börjar bli lite väl lång för bara tre dagar, vi får se om staden lever upp till förväntningarna men tror det kommer bli en riktigt bra avslutning på detta äventyr.
 
 
Melbourne har visat sig från sin bästa sida och någon höst/vinter har vi inte sett av förens idag. En himla fin vistelse med gos och bus, har fått ladda upp och varva ner efter intensiva veckor av resande och nya upptäckter. Ja, Melbourne var då precis lika fint som sist!
 
 
Vi hörs nästa vecka igen när jag landat i Finland, bered er på en kaskad av bilder från Singapore (och några till från Bali och Australien) !