Luang Prabang del 2

Lördagen i Luang Prabang spenderades vid Kuang Si Waterfalls, med en koksnöt i handen. Ett måste att testa på det, mycket godare än jag trodde.
Men vattenfallet då alltså. Så himla mäktigt, alldeles klart vatten och vid vissa ställen kunde man också simma. 
Det kändes som om det aldrig tog slut, vi fortsatte uppåt och det blev bara finare och finare. 
Vi klättrade även allt upp till toppen men det var inte så himla spektakulärt, här var det som vackrast. Vi var smarta och stack iväg hit strax efter frukosten så vi fick vandra på i lugn och ro, när vi började klättra neråt igen var hela stället fullsmockat med turister och man fick knappt en skymt av vattenfallen mera. 
Vi var alla ganska trötta efter exkursionen så vi tog en middagslur för att sedan orka gå omkring hela kvällen på nattmarknaden, fyndade världens snyggaste och bekvämaste byxor och lite suvernirer hem. Älskade den gamla delen av staden, där alla hus hade fönsterluckor och fina dörrar.
Söndagen spenderades vid en annan pool fram till lunch då vi för sista gången åt på favoritcafét och sa hejdå till denna vackra stad. 
Vi tog en sittingbus tillbaka, så mycket bättre än sleepingbus som vi hade förra gången. Lite trötta var vi alla när vi anlände måndag morgon, men det var det allt värt. Luang Prabang borde ni verkligen besöka ifall ni befinner er i Laos, kommer inte över hur fint det var!

Kommentera

Skriv en hälsning här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback