American Pancakes

Sen jag kom över receptet på glutenfria American pancakes steker jag plättar så ofta jag bara kan. De blev snabbt en ny storfavorit och går att variera i det oändliga. De är godast med sirap eller honung och bär samt lite nötter och kokos. Åh!

Så är det inga konstigheter i receptet heller som det oftast är med glutenfria recept!
4dl mjölk
2dl glutenfrimjölmix
2tsk bakpulver
2krm salt
2 ägg
2msk smält smör
1. Vispa mjölk, mjöl och bakpulver kraftigt.
2. Tillsätt äggen, ett i taget, och blanda om. Rör ned det smälta smöret och saltet.
3. Stek i kokosolja (eller smör om man föredrar det) och servera med sirap och bär.

Av en sats får man tre eller fyra magar mättade beroende på hur hungrig/snål man är.
Kommentera
Skrivet av: Christina
Fantastiskt fina bilder och tack för receptet!
Svar:
Rebecka Sandbacka
Trackback